HISTORIEMijn naam is Eric van Stratum en ik ben al ruim 20 jaar een ervaren dakdekker in de regio Best. Ik ben in 1989 gestart als professioneel dakdekker. Uiteindelijk heb ik na 11 jaar besloten om zelfstandig te worden.

Door de jaren heen heb ik regelmatig cursussen gevolgd bij het instituut BDA om nog meer kennis op te doen en blijf ik bezig met innoveren en professionaliseren. Van Stratum Dakwerken richt zich vooral op de particuliere markt.UW DAKDEKKER REGIO BESTNaast het ''klassieke'' bitumen dak specialiseert Van Stratum Dakwerken zich steeds meer in EPDM dakbedekking met oog op brandveiligheid en milieu. Ik kan u helpen bij zowel kleine als grote werkzaamheden.

Vanwege mijn uitgebreide netwerk kan ik waar nodig een team van professionals inzetten om zo aan de opdracht te voldoen. Op de geleverde werkzaamheden en materialen zit een garantie van 10 jaar. Ook is het mogelijk om in overleg een verzekerde dakgarantie af te sluiten.VRAAG OFFERTE AANBent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een dakrenovatie? Heeft u vragen over de werkzaamheden van het bedrijf? Wilt u weten wat het kost om een plat dak te vervangen? Vraag nu direct een offerte aan.

Geef aan wat uw wensen en eisen zijn, en wij beantwoorden uw vraag binnen 24-uur. Bij Van Stratum Dakwerken bent u aan het juiste adres voor al uw nieuwe daken en dakonderhoud!


Vraag offerte aan