Van Stratum Dakwerken

Onze werkwijzeOf het nu gaat om een dakkapel, een aanbouw voor een nieuwe keuken, een garage, woning of een bedrijfshal, geen project is ons te groot of te klein. Voor alles bieden wij u vooraf een offerte en een daktechnisch advies aan. In nieuwbouwprojecten maken wij op basis van de bouwtekening en bestek een begroting. Als de nieuwbouw in een vergevorderd stadium is wordt het werk ingemeten en zal er hiervoor een gespecificeerde offerte worden uitgebracht. In overleg met u of de uitvoerder wordt het dakwerk ingepland en uitgevoerd.

Als professionele dakdekker uit Best zijn wij gespecialiseerd in bitumineuze dakbedekkingen. Om onze klanten de beste service te bieden en tevreden te houden, gebruiken wij alleen materialen van professionele kwaliteit. Voor platte daken vormt bitumen veelal de ideale oplossing. Bitumineuze daken treft men dan ook veelvuldig aan op kantoorpanden, bedrijfspanden, garages, woning- en keukendaken, dakkapellen en tuinhuisjes. De ontwikkelingen rond bitumen daken hebben niet stil gestaan. Ook voor hellende daken kan bitumen bijvoorbeeld een goede keuze zijn. Wij adviseren hierin graag om tot een juiste keuze te komen. Ook zijn we gespecialiseerd in EPDM dakbedekking.

Dakdekkersbedrijf Van Stratum Dakwerken is een bedrijf dat bekend staat om haar kwaliteit en scherpe prijzen. Wij zorgen er met ons vakwerk dan ook voor dat we enkel en alleen maar topwerk afleveren. Per slot van rekening is mond op mond reclame de beste en de meest betrouwbare reclame die je als bedrijf kunt hebben.


Neem contact op: 06-50578870

WAAR WIJ BEKEND OM STAAN!