Van Stratum Dakwerken

Hier staan we bekend om!Wij zijn gevestigd in Best en zijn een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van bitumen en kunststof dakbedekkingen, zinkwerk (dakgoten, afdeklijsten, daken) en lichtkoepels.

Voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingen bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren traditioneel vakwerk met hoogwaardige A-kwaliteit materialen en dit voor een zeer concurrerende prijs. Wij geven dan ook niet voor niets '10 jaar garantie' op de door ons uitgevoerde werkzaamheden.EFFICIËNTWij staan bekend om onze jarenlange ervaring en vakmanschap. Snel, betrouwbaar en professioneel! Wat voor problemen u ook heeft, wij verhelpen deze op een efficiënte en vakkundige wijze.

Bij Van Stratum Dakwerken doen wij ons werk goed en efficiënt. Bij ons werken alleen vakmensen die weten wat ze doen en die ook alle werkzaamheden rondom uw dak aan kunnen. Wij durven u dan ook keiharde garanties te bieden, wanneer het werk niet goed wordt uitgevoerd. Er kan altijd iets gebeuren ook bij de meest ervaren vakman. Daarom zijn wij ook uitstekend verzekerd tegen schade die op locaties gebeuren. Of het nu een kleine schade is die wij zelf direct repareren of grotere schade. Wij lossen het probleem voor u op zodat u geen zorgen heeft.AFSPRAAK = AFSPRAAKWij komen precies na wat we beloven! In de afgelopen 20 jaar hebben wij meer dan honderd daken gerealiseerd. Onze goede relaties zijn bepalend voor ons succes.

Tijdens het gehele proces zorgen wij voor volledige ontzorging. Van aanvraag tot nazorg. Wij doen alles om de klus 100% voor u te klaren. Kiest u voor de service van Van Stratum Dakwerken, dan heeft u geen speciale verzekering nodig. Onze offertes zijn transparant en helder. Wij doen niet aan kleine letters of details. Ons motto: Afspraak = Afspraak.KWALITEITWij werken alleen met A-kwaliteit materialen en uitsluitend gediplomeerd personeel. Hierdoor kunnen wij kwaliteit en vakmanschap leveren die nodig is om een dak perfect af te leveren.

Bij Van Stratum Dakwerken kunt u terecht voor zowel grote als kleine klussen in- en rondom uw huis of bedrijfspand. Wij doen kleine aanpassingen, zoals het repareren van een dakgoot, maar we staan ook open voor complete verbouwingen. En dit alles in de regio Noord-Brabant.


Vraag offerte aan